Andelsboligforeningen Morelgården er en indbydende og velholdt bebyggelse fra 1987, beliggende i rolige og grønne omgivelser i Albertslund nord - tæt på Vestskoven og ca. 15 km fra København. Der er 47 boliger på 61 – 112 m2, samt et dejligt fælleshus med et godt indrettet værksted.

Der er gode muligheder for at benytte offentlige transportmidler (bus og S-tog). Der er ca. 100 meter til bussen og ca. 1,5 km til Albertslund station, hvor S-toget på 20 minutter kører til København, og på få minutter til Høje Tåstrup flere gange i timen.

Morelgården er tegnet af Suensons Tegnestue, og nøgleordet er "bymæssig landsby". (Landsbyen er opbygget af seks fire-længede boliggårde, med afskærmede gårdsplads i midten). Der er lagt vægt på æstetiske og trivselsmæssige faktorer som klassiske byggematerialer og rummelige udendørs arealer med plæner og møblerede terrasser.

Beboersammensætningen er en blanding af unge, ældre og børnefamilier. Vi vægter det gode naboskab højt, hvilket kommer til udtryk ved, at den enkelte andelshaver har mulighed for at deltage i det sociale liv i gården alt efter ønske og eventuelle fælles interesser.

Foreningen har en sund økonomi.

På den årlige ordinære generalforsamling nedsætter vi en række udvalg, der hver især varetager opgaver for foreningen.

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen øverst til højre på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her